tisdag 16 februari 2016

NÄTHAT

​Näthat är jobbigt för alla som råkar ut för det. En del kanske skakar av sig det och försöker fokusera på de kommentarer de får som är bra, men jag förstår inte varför man skriver ut hatet för det gör ju ingen glad. 


I videoklippet nedanför gör de en test för att se hur personer skulle reagera om någon använde sig av näthat i verkligheten. 


Skulle vi säga att vi tycker att det är fel?

Kanske är du en person som skriver näthat för att du inte "vågar säga det i verkligheten", men då vill jag bara säga att det gör även skada när meningen skrivs. Kanske är du en person som säger det i verkligheten för att du tycker att de som skriver är fega. Man måste stå för vad man säger och tycker. Människor är olika och tycker olika, men ska vi få en bättre värld så kan vi väl istället hjälpas åt att uppmuntra varandra. Det är många som gör bra saker och de kanske inte får höra uppmuntrande ord. Försök hitta de och uppmuntra dem istället. Är det någon du inte gillar så är det väl ingen som tvingar dig att "kolla eller lyssna" om det är något du ej gillar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar